Записване за групата 2-4 години

Палави крачета

БНУ „Родна реч” гр. Осло, Норвегия, предлага за най-малките Детска градина за деца от 2 – 4 годишна възраст с присъствието на родителите.

Новите дати за неделните занимания с деца и родители към Българското училище в Осло веднъж месечно са следните: 20.01., 10.02, 10.03 (евентуално може да го изместим около 1-3 март, но ще трябва да уточним допълнително), 07.04. и 05.05. неделя от 10.00 ч. до 12.00 ч.  в сградата на училището. Там децата ще се упражняват на български език чрез игри, песни, танци и креативни занимания. Темите на занятията ще са съобразени със сезоните, празниците и според интересите на децата.

Целите на занятията са следните:

  • Упражняване и учене на български език чрез игра и творчество
  • Развитие на социални и емоционални умения
  • Свободно пространство за родители и деца да творят заедно
  • Пространсто за общуване на българските родители в Осло

Занятията ще се водят от Ралица Нанова, детски психолог и учител към Българското училище в Осло (дългогодишен опит от работа с деца в детски градини, училище и различни центрове).

Моля, ако имате желание да посещавате занятията, попълнете формуляра по-долу.

Таксата е 500 крони за всички занимания (необходимо да бъде заплатена по банков път наведнъж предварително за всички занятия, обявени до края на месец май 2019 г.). Събираме цялата такса с цел да имаме една стабилна група и да може да закупуваме материали. Ако групата се разрасне, можем д апреминем и към заплащане за единично посещение. Тази опция остава, но моля тези от Вас, които знаят, че ще посещават занятията, да го потвърдят.

Плащането е със срок до 15 януари 2019 г. Информация за плащането можете да намерите тук: Такси за детската градина от 2 до 4 години.

Ако имате въпроси за плащането и организацията на занятията, пишете на Ангел Спасов – a.spasov@bgschool.no, или Румяна Тодорова  – rumyana.krushovenska.todorova@bgschool.no.

По въпроси, свързани със самото провеждане на занятието, моля да се обръщате към преподавателя, г-жа Ралица Нанова, на е-майл ralitsa.nanova@bgschool.no

ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНЕ