Записване за групата 2-4 години

Палави крачета

БНУ „Родна реч” гр. Осло, Норвегия, предлага за най-малките Детска градина за деца от 2 – 4 годишна възраст с присъствието на родителите.

Датите на занимания с деца и родители към Българското училище в Осло два пъти месечно са следните: Събота от 12.30 ч. до 14.30 ч.  в в сградата на St. Sunniva Skole, Aersveien 4, Oslo

Септември: 7 септември и 21 септември

Октомври: 12 октомври и 26 октомври

Ноември: 9 ноември и 23 ноември

Декември: 7 декември и 14 декември / Коледно тържество/

Там децата ще се упражняват на български език чрез игри, песни, танци и креативни занимания. Темите на занятията ще са съобразени със сезоните, празниците и според интересите на децата.

Целите на занятията са следните:

  • Упражняване и учене на български език чрез игра и творчество
  • Развитие на социални и емоционални умения
  • Свободно пространство за родители и деца да творят заедно
  • Пространсто за общуване на българските родители в Осло

Занятията ще се водят от учители в БНУ „Родна реч” – Осло.

Моля, ако имате желание да посещавате занятията, попълнете формуляра по-долу.

Таксата е 700 крони за всички занимания (необходимо да бъде заплатена по банков път наведнъж предварително за всички занятия, обявени до края на месец декември 2019 г.). Събираме цялата такса с цел да имаме една стабилна група и да може да закупуваме материали.

Плащането е със срок до 15.10. 2019 г. Информация за плащането можете да намерите тук: Такси за детската градина от 2 до 4 години.

Ако имате въпроси за плащането и организацията на занятията, пишете на Ангел Спасов – a.spasov@bgschool.no, или Румяна Тодорова  – rumyana.krushovenska.todorova@bgschool.no.

По въпроси, свързани със самото провеждане на занятието, моля да се обръщате към преподавателите, г-жа Ралица Нанова на е-майл ralitsa.nanova@bgschool.no; г-жа Радостина Заимова на е-майл radostina.zaimova@bgschool.no или г-жа Гергана Дучева на е-майл gergana.doucheva@bgschool.no

ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНЕ